Toggle Nav

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER
CVR NR: 41192968
Adresse: Karupvej 6B, 8000 Aarhus C
E-mailadresse: NSXLABEL@hotmail.com 


BETALINGSMETODER
Vi accepterer følgende betalings metoder:

- Dankort
- VISA
- VISA Electron
- Mastercard
- Mastercard Debit
- JCB
- Paypal

FORTRYDELSESRET
Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler hos NSXLABEL.com. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du modtog din vare/varer. Når du fortryder et køb, kan du returnere varen til os inden for 14 dage, eller informere os på: NSXLABEL@hotmail.com inden for 14 dage, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Når du skriver til os, skal du tydeligt angive, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og du skal sørge for, at varen returneres til os inden for 14 dage.

RETURNERING
Produktet skal være ubrugt, og skal være i samme stand som da du modtog det. Når du fortryder et køb, vil dit købsbeløb blive refunderet, medmindre den er blevet udsat for værdiforringelse. I dette tilfælde trækkes dette fra købsbeløbet. Du er kun ansvarlig for værdiforringelse, hvis varen tages yderligere i brug end det der kræves for at fastslå varens brug og egenskaber. Det vil sige, at du kan prøve produktet på samme måde, som du kan i en fysisk butik. Al brug udover dette, betyder at varen anses for at blive brugt, og du vil derfor kun modtage en del eller intet tilbage af købsbeløbet.

For at produktet skal betragtes som ubrugt, skal varen returneres i stort set samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres med mærker, mærkater, poser og skoæsker. Hvis mærker fjernes, skoæsker er blevet brugt som forsendelsesmiddel eller varen er taget yderligere i brug end at være prøvet, anses den som at være brugt.

Når fortrydelsesretten anvendes, skal du dække alle omkostninger, som er forbundet med returneringen, og ansvaret for varerne er dit, indtil vi har modtaget varerne på vores adresse.

NSXLABEL dækker ikke returforsendelsen, når du skal sende din varer tilbage. Når du returnere din varer, kan du finde en returformular på https://retur.pakkelabels.dk/nsxlabel Sørg altid for at vedhæfte returformularen i din pakke.


RETURNERINGSADRESSE
Land: Danmark
Adresse: NSXLABEL, Karupvej 6B, 8000 Aarhus C.


TILBAGEBETALING
Tilbagebetaling vil blive fortaget hurtigst muligt, og senest 14 dage efter vi har modtaget meddelelse om, at du har fortrudt dit køb. Vi kan dog tilbageholde returbeløbet, indtil varen er returneret, medmindre du har indsendt dokumentation på, at varen er blevet leveret til NSXLABEL. Tilbagebetaling vil ske til den betalingsmetode du benyttede til den oprindelige transaktion.


REKLAMATIONSRET
Når du shopper hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, udvekslet, pengene tilbage eller nedslag i prisen, afhængigt af den specifikke situation. Dette er et krav, at klagen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået på grund af ukorrekt brug af produktet, eller anden skadelig adfærd. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter at du har opdaget varens fejl. Hvis du reklamere inden for 2 måneder, efter fejlen er blevet opdaget, vil klagen altid være rettidig.

Hvis din klage er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) forsendelsesomkostninger. Varen skal altid returneres i korrekt emballage og husk altid at beholde kvittering for forsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger. Send os en mail til NSXLABEL@hotmail.com om fejlen på din varer, så detaljeret som muligt, så snart du opdager det.


LEVERING
Når du er kunde fra Danmark, vil leveringen koste 50 DKK per odre. Når du er kunde uden for Danmark vil priserne variere.

I Danmark tager leveringstiden cirka 1-3 hverdage.

Andre internationale lande udenfor Danmark, vil leveringstiden tage 5-10 hverdage. 

Har man bestilt preorder kan leveringstiden tage 7-20 hverdage.